Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Fancy Wallpaper Co., Ltd.
Type Business:
Fabrikant
Exporteur
Merken:
buitensporig behang
Jaarlijkse omzet:
US$ 200 - US$ 300
Opgericht Jaar:
2012
Export pct:
70% - 80%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Beschrijving bedrijf
 


Bedrijfsinformatie
 Het buitensporige behang is een leverancier van het proffessionalbehang in China, wordt onze eigen fabriek gevestigd in Quzhou, zhejiang Provincie, en wij hebben ook toonzaal in Ningbo die dichtbij Shanghai en Ningbo-Haven is, geschikt voor u om alle catalogi te bekijken.

 

Wij veroorzaken hoofdzakelijk hoogte - kwaliteits niet-geweven behang, het behang van de glasparel, pvc-behang, enz. En ons buitenlands merk-buitensporig behang betekent verbazend, dat toont wij willen klanten geven die kwaliteit verbazen en de dienst verbazen. Tot nu toe, hebben wij Facny-behang 5years-ervaring in de behanguitvoer om aan de behoeften van klanten van gehele wereld voor behang te voldoen, behalve het verkopen van ons eigen behang, wij ook met andere behangleveranciers samen, proberen werken om meer aardige behangontwerpen voor onze klanten te vinden.

 

Nu zijn er meer dan 400 behangsteekproeven in ons Ningbo-bureau, dat omvat: het vinylbehang van pvc, niet-geweven behang, zuiver behang, natuurlijk grasbehang, behang van de glasparel, micabehang, houten behang, die walllpaper, enz. het bijeenkomen. Voor verschillende behangontwerpen, zoals 3d behang, baksteenbehang, zilveren behang, is de behangprijs verschillend. Voor behanggrootte, nu hebben wij 0.53*10m, 0.70*10m, 1.06*10m, en 1.06*15.6m.
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-183-674-79660
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal